Hääkuvaus / Villa Åkerblom / Espoo

Hääkausi 2019 alkoi omalta osaltani varsinaisesti vasta viime lauantaina, sillä aikaisemmin tälle vuodelle sovittuja kuvauksia on peruuntunut pari kappaletta. Olen myös vähentänyt dokumentaaristen kuvausten määrää selkeästi tälle vuodelle, joten oli pitkästä aikaa piristävää päästä häätunnelmaan mukaan!

Tällä kertaa kokonaisuus oli hyvin kompakti, sillä kaikki tapahtumat potreteista vihkiseremoniaan ja itse hääjuhlaan tapahtuivat käytännössä samassa pihapiirissä. Villa Åkerblomin ja Villa Elfvikin ympäristöt tarjoavat monipuoliset ja hyvät kuvauspaikat, eikä tuolta olekaan mikään tarve poistua ”merta edemmäs kalaan”, niinkuin sanotaan. Omalta osaltani päivä alkoi alkuiltapäivästä potrettikuvausten merkeissä, kuvailimme alkuun hääseuruetta Villa Åkerblomin edustalla ja siirryimme sitten autolla parin kilometrin päähän Villa Elfvikin takana sijaitsevalle luontopolulle kuvailemaan. Potrettikuvailut kestivät puolisentoista tuntia, jonka jälkeen palasimme Åkerblomille vihkiseremoniaa ja hääjuhlaa varten.

Päivä etenikin vauhdikkaasti vihkiseremonian jälkeen ja kello olikin 21:30 ennen, kuin huomasinkaan. Kuvailin bändin ensimmäisen setin, kimpun ja sukkanauhan heitot ja lopuksi vielä nopeat iltapotretit parin kanssa. Bändinä näissäkin juhlissa toimi bilebändi HeartBeat, jota olen kuvaillut useampaankin kertaan hääjuhlissa. Tätä bändiä voin kyllä lämmöllä suositella!

Kiitos parille upeasta päivästä ja onnea avioliittoon!