Yksinkertainen on kaunista – Hinnoittelumallit uusiksi

Jo oli aikakin! Meinaan nettisivujen uudistamista on tullut hauduteltua mielessä jo pitkän aikaa, mutta prosessin (teknisten syiden vuoksi) suurehkon työmäärän vuoksi en ole jaksanut siihen aiemmin lähteä.

Mikä sitten muuttui?

Nyt se on tehty. Nettisivut on rakennettu mahdollisimman selkeiksi, helppolukuisiksi ja ennen kaikkea mobiiliystävällisiksi. Etusivulta löydät kaiken tarpeellisen aina kuvauspalveluistani yhteydenottolomakkeeseen saakka.

Nokkelimmat lukijat ovat varmasti myös huomanneet muutoksen hinnastossa; Hinnastosta löytyy enää käytännössä kaksi tuotetta. Muotokuvaukset ja Hääpotretit.

Olen haudutellut dokumentaaristen hääkuvausten osalta jarruttelemista jo pidemmän aikaa, sillä tähän elämäntilanteeseen pitkien kuvauspäivien sovittaminen ja parhaimmillaan kaksi vuotta etukäteen lukkoon lyöminen ei oikein sovi. En kuitenkaan sano ei, vaan voi hyvinkin olla, että jatkossa availen kalenterista aina joitakin päiviä hääpareille varattavaksi – On se häiden kuvaaminen kuitenkin oikein kivaa puuhaa!

Molemmilla tarjolla olevilla kuvauskokonaisuuksilla on pohjahintataso, jonka päälle tulee kustannuksia haluttujen ”mausteiden” mukaisesti. Hämeenlinnan alueella tapahtuvissa kuvauksissa noudatetaan hyvin pitkälle tätä pohjahintatasoa.

Vuosi 2019

Tulevana kesänä on edessä vielä mukavia pidempiäkin hääkuvaussettejä ja kesäsesongin lauantait on hyvin pitkälle loppuunmyytyjä. Ylioppilaille on kuitenkin varattu lakkiaispäivän ympärys tuttuun tapaan kalenteriin ja varauksia onkin jo tullut mukavasti.

Hääpotrettivarauksia otan vastaan kesälle 2019 kaikille muille päiville kuin lauantaille. Esimerkiksi koemeikki/-kampauspäivä on ollut suosittu potrettipäivä ja kun potretit on hoidettu jo ennakkoon alta pois, voitte keskittyä tärkeään päiväänne täysillä!

Alla vielä nopea sukellus vuoden 2018 kesän tuotoksiin hääpotrettien, muotokuvausten ja etenkin ylioppilaskuvausten osalta. Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!