Hääkuvaus / Vanajan kirkko / Kankaisten marjatila

Pari viikkoa sitten koitti vuoden 2018 viimeinen hääkeikka hieman haastavissa asetelmissa – Olin juuri palannut lomareissulta, josta sain tuliaisena kohtalaisen äkäisen flunssan ja lisäksi viikonlopulle oli lupailtu hyvinkin vahvasti epävakaata ja sateista säätä. Flunssastahan onneksi selviää hetkellisesti lääkityksen avulla, mutta epävakaiselle säälle ei täältä maankamaralta juurikaan voi mitään. Sainkin sulhaselta aamupäivän aikana pariinkin kertaan tiedustelua, ”mitäs nyt tehdään?”

Onneksi hankalistakin keleistä on kertynyt paljon kokemusta ja tähän sulhasen tiedusteluun oli helppo vastata ”Ei paniikkia, pitäydytään suunnitelmassa”, joka tälläkin kertaa osoittautui oikeaksi ratkaisuksi. Aloittelimme päivän First look-kuvauksilla ja potrettikuvauksilla Aulangon ympäristössä. Kuvausten aikana vettä tiputteli välillä vähemmän, välillä rajummin ja välillä paistoi aurinkokin pilvien lomasta mahdollistaen monipuolisen valovaihtelun kuvauksen aikana. Potretit sujuivatkin suunnitellusti ja pääsimme ajoissa Vanajan kirkolle vihkiseremoniaa odottelemaan.

Vihkiseremonian jälkeen suuntasimme nokat kohti Kankaisten marjatilaa, jossa Nylanderin Ruoka ja Herkku oli laittanut pöydän koreaksi.

Tämän kuvakoosteen myötä toivotankin vielä hurjasti onnea parille!