Hääkuvaus / Vanajan kirkko / Kankaisten marjatila

Pääsin parisen viikkoa sitten kuvaamaan häitä jälleen kotikonnuillani Hämeenlinnassa. Tämä on edelleen suhteellisen harvinaista, sillä ulkopaikkakuntalaiset ehtivät usein varaamaan minut ensin johtuen todennäköisesti siitä, että mm. Tampereella, Turussa ja Helsingissä juhlapaikat ja kirkot täytyy varata paljon aiemmin kuin Hämeenlinnassa, jolloin myös valokuvaajaakin aletaan miettimään aikaisemmin. Keskimäärin minut varataan sesonkiaikana n. 12-18kk etukäteen ulkopaikkakunnille ja n. 6-9kk etukäteen Hämeenlinnaan. Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä!

Tämä kuvaus alkoi kaason ja morsiamen valmistautumisten kuvailuilla Parturi-Kampaamo Siben / Tiina Luhtasen tiloissa. Kampaushommien jälkeen siirryimme Studio Tiina Lambergille meikkiin ja meikistä Hattulan kautta Vanajan kirkolle vihkiseremoniaan. Vihkiseremonian jälkeen köröttelimme Hämeenlinnan kaupunginpuistoon potrettikuvauksiin. Keli suosi tälläkin kertaa mainiosti ja kuvaukset saatiin hoidettua alta pois suunnitellusti. Potrettisetin jälkeen suuntasimme autojen nokat kohti Kankaisten marjatilaa, jossa Tasolounas oli laittanut pöydän koreaksi.

Tästä pieni kuvakooste päivään. Onnea parille!