Hääkuvaus / Kalvolan kirkko / Könnölän matkailutila

Viikko sitten pääsin jälleen hääkuvausten pariin yhden huiliviikon jälkeen. Kuvauspäiväni alkoi parin First look- ja potrettikuvauksilla Hämeen Linnan ympäristössä. Keli oli aurinkoinen, joka asettaa Linnan ympäristössä aina oman haasteensa, sillä kesäaurinko paistaa korkealta, eikä Linnan alue tarjoa ainakaan liikaa varjoalueita. Tästä huolimatta potrettikuvaus onnistui hienosti ja pääsimme aikataulussa siirtymään kohti Kalvolan kirkkoa ja vihkiseremoniaa.

Vihkiseremonia toimitettiin perinteisin menoin, jonka jälkeen siirryimme Könnölän matkailutilalle juhlistamaan hääjuhlaa. Könnölän ympäristö on häiden kannalta näppärä, sillä alueelta löytyy vieraille majoituspaikkoja ja miljöökin on mukava viljapeltoineen, metsineen ja järvineen. Ilta-auringon laskiessa karkasimme vielä parin kanssa napsimaan muutamat iltapotretit talteen.

Tästä kuvien myötä pieni kurkistus viikon takaiseen – Onnea parille!