Hääkuvaus / Hausjärven kirkko / Juhlatalo Maisala

Viime lauantaina starttasin auton kotipihasta klo 7:30 aikoihin ja näppäilin navigaattoriin ”Kampaamo Beat, Helsinki”. Beatissa olikin jo täysi tohina päällä paikalle päästyäni, morsiamelle ja toiselle tehtiin kampausta ja toisen kaason meikki oli jo hyvällä mallilla. Meikit ja kampaukset valmistuivat n. klo 11 maissa, jonka jälkeen ampaisimme Vantaalle toisen kaason kotiin nappaamaan hieman lounasta sekä pukemaan morsiamelle ja kaasoille mekkoja päälle.

Vantaalla olikin jo kuvausvalmiudessa odottelemassa saapumistamme myös päivän videolle taltioinut Ville Lahtinen / Smudge productions, jonka kuvausseurasta sain nauttia koko päivän aina iltamyöhään saakka. Vantaalla kerkesimme hengähtää tunnin verran, jonka jälkeen suuntasimme Hyvinkäälle vanhan Villatehtaan ympäristöön kuvailemaan First look- ja potrettikuvia.

Potrettisetin jälkeen lähdimme kohti vihkikirkkoa Hausjärvelle, jossa vihkiseremonia hoidettiin perinteisin menoin alta pois. Vihkiseremonian jälkeen autoletka suuntasi kohti Juhlatalo Maisalaa, jossa juhlat jatkuivat yömyöhään saakka. Kotipihaan saavuin takaisin n. klo 0:30, joten kuvauspäivälle kertyi tälläkin kertaa ihan tukevasti mittaa!

Kiitos parille hienosta päivästä!