Hääkuvaus / Hyvinkään kirkko / Männistön lava

Muutama vuosi on päässyt vierähtämään siitä, kun olen viimeksi ollut häitä kuvaamassa Männistön lavalla. Viime lauantaina pääsin kuitenkin pitkästä aikaa vierailemaan täällä kreikkalais-suomalaisten häiden merkeissä! Tällä kertaa en kuvannut ihan koko päivää, vaan kuvaushommat aloitettiin vihkiseremoniasta Hyvinkään uudemmalla kirkolla. Mukanani oli myös kakkoskuvaajana Suvi Mikkanen kuvailemassa sellaisia kuvakulmia ja tilanteita, joihin en itse pääse/ehdi päivän aikana. Kakkoskuvaaja onkin erittäin suositeltava vaihtoehto aina isommissa häissä, niin saadaan varmasti kaikki tilanteet talteen!

Tämä lauantai ei olosuhteiden puolesta juuri eronnut viimeisistä 4-5 lauantaista, eli hellettä ja kosteaa ilmaa piisasi enemmän kuin tarpeeksi. Kirkko oli aluksi mukavan viileä, mutta lämpötila kohosi sielläkin nopeasti auringon paistaessa isoista lasi-ikkunoista sisään. Vihkiseremonia toimitettiin perinteisin menoin n. parissakymmenessä minuutissa, jonka jälkeen lähdimme potrettikuvauksiin, joihin oli tälläkin kertaa varattu mukavasti n. tunnin verran aikaa.

Potrettien jälkeen siirryimme Männistön lavalle hääjuhlaa juhlimaan. Juhlissa oli mukavasti sekoitettu suomalaisia ja kreikkalaisia perinteitä ja tanssia, naurua ja musiikkia riitti! Pari oli panostanut upeasti lavan koristeluihin ja aikaa oli tähän savottaan uponnut kuuleman mukaan paljon, mutta lopputulos oli kaiken sen vaivan arvoista – Lava näytti upealta!

Ohessa vielä pieni kooste päivän kuvista. Kiitos parille ja onnea avioliiton alkumetreille!