Hääkuvaus / Aleksanterin kirkko / Pirkanmaan musiikkiopisto

Parin viikon tauon jälkeen kävi kutsu jälleen hääkuvausrintamalle. Tällä kertaa auton nokka suunnattiin kohti Tamperetta, jonne minut oli tilattu kuvaamaan mahtavan parin päivää vihkiseremoniasta hääjuhlan virallisen osuuden loppupuolelle asti. Sääennusteet vaihtelivat viikon aikana aina hellepäivästä ukkosmyrskyyn ja kaikkeen siltä väliltä, mutta onneksemme keli suosi tälläkin kertaa ja pääsimme kuvaamaan suunnitelmien mukaisesti. Vihkiseremonia pidettiin Aleksanterin kirkossa, jossa olinkin aika tarkalleen vuosi sitten edellisen kerran. Aleksanterin kirkko on kyllä ehdottomasti yksi kivoimmista kirkoista Suomessa häähommia silmällä pitäen, sillä tilaa on mukavasti ja valo kirkon sisällä on (kirkko-olosuhteeksi) varsin hyvä.

Vihkiseremonian jälkeen pari poistui kirkon pihasta tyylikkäästi kolmipyöräisellä fillarilla, joka herätti hilpeyttä kirkkopuistossa päivästä nauttivissa ihmisissä. Heti seremonian jälkeen loikkasimme Pyynikin kesäteatterin ympäristöön potrettikuvaukseen ja saatoimme vihastuttaa pari järjestysmiestä kokeillessamme rajoja kuvauspaikkojen suhteen. Onneksi yhteistyö sujui järjestysmiehien kanssa mainiosti ja saimme haluamamme kuvat talteen!

Itse hääjuhlaa juhlistettiin Pirkanmaan musiikkiopiston tiloissa. Musiikkiopiston tilat sopivat kyllä täydellisesti kesähäille tarjoten tilavan pihapiirin ja näyttävät sisätilat hääjuhlille. Pari ja taustajoukot olivat nähneet todella paljon vaivaa paikan koristelujen kanssa. Kuvattavaa siis riitti, koska yhden yksityiskohdan jälkeen paljastui aina uusi jostakin kuvattavaksi. Kierrätys ja uusiokäyttö olivat vahvasti esillä ja juhlatila oli kyllä täysin parin näköinen! Juhlat sujuivat mahtavasti ja yleinen ilmapiiri oli mukavan positiivinen, tällaisia juhlia on aina ilo kuvata! Illan kruunasi Mamba-orkesterista tuttu keulahahmo, Tero Vaara, joka veti tunnin Mamba-hitti-setin tanssittaen koko juhlakansaa.

Kiitos parille, että sain olla mukana ja hurjasti onnea!