Kevään 2018 ylioppilaita

Aiempien vuosien tapaan myös tänä vuonna sain kunnian kuvata useita kevään 2018 ylioppilaita. Joka vuosi kuvattavakseni on tullut myös muutamia lakkipäitä ulkopaikkakunnilta, eikä tämä vuosi ollut tämän suhteen poikkeus. Täytyy olla äärimmäisen otettu ja kiitollinen siitä, että nuoret seuraavat eri kuvaajia ja ovat tietoisia kenen tyylistä pitävät eniten. Mahtavaa!

Tämä vuosi oli ylioppilaskuvausten kannalta hyvin paljon erilainen verrattuna aiempiin, sillä luonto pamahti täyteen vihreyteen jo toukokuun toisella viikolla. Hyttyset heräsivät toukokuun viimeisellä viikolla ja näistä veijareista saimmekin nauttia täysin siemauksin lähes jokaisen kuvaamani ylioppilaan kanssa. Kuvauspaikoista kaupunginpuisto ja Aulangon alue nousivat selkeästi ylitse muiden – Nämä paikat tarjoavatkin monipuolisen ympäristön maltillisella kävelyllä ja siirtymisellä.

Tässä pieni otanta tähän mennessä napsituista ylioppilaskuvista, lisääkin on vielä luvassa! Onnea kaikille valmistuneille ja tsemppiä pääsykokeisiin ja tulevaisuuden haasteisiin!