Hääkuvaus / Aleksanterin kirkko / Pinsiön maamiesseurantalo

Viime lauantaina kutsu kävi Tampereelle häitä ikuistamaan. Keli ei ollut yhtä helteinen, kuin mihin olimme ehtineet aiempien viikkojen aikana tottuneet, mutta päivän edetessä sää osoittautui mitä parhaimmaksi. Ei ollut liian kylmä eikä liian kuuma, vettä ei tullut, mutta pilvinen taivas tarjosi pehmeän valon kuvausta varten.

Minun osaltani päivä alkoi puoliltapäivin First look- ja potrettikuvauksella Näsinpuiston ja Finlaysonin alueella. Kuvauksessa oli aluksi mukana myös parin koira, joka toi oman lisämausteensa kuvauksiin. Potrettisettiin oli varattu mukavasti aikaa, jonka ansiosta kuvaus oli kiireetön ja saimme monipuolisen kokonaisuuden kuvattua kaikessa rauhassa.

Potrettisetin jälkeen siirryimme Finlaysonin kirkkoon vihkiseremoniaan, josta siirryimme Pinsiön maamiesseurantalolle hääjuhlaa juhlimaan.

Tässä pieni kuvakooste päivästä. Onnea vielä parille!