Hääkuvaus / Janakkalan kirkko / Inkalan kartano

Viime lauantaina pääsin avaamaan kesähääkauden tältä vuodelta mahtavan parin kanssa! Kesähääkauden starttia varten oli kyllä olosuhteet pedattu mitä mainioimmiksi – Häät olivat Hämeenlinnan läheisyydessä ja saimme nauttia kunnollisesta kesäkelistä täysin siemauksin.

Päivä alkoi Hius- ja kauneushuone Kristallista, jossa morsian ja kaasot laittautuivat tärkeää päivää varten. Kristallista siirryimme Turenkiin nauttimaan morsiamen äidin loihtimat hirvijauhelihasopat ja pujottamaan morsiamen hääpukuun. Nopean Turenki-vierailun jälkeen lähdimme kohti Varikonniemeä First look- ja potrettikuvauksia varten. Varikonniemessä meitä odotti n. miljoonapäinen hyttysyhdyskunta, mutta emme antaneet sen häiritä nätisti alkanutta päivää.

Varikonniemestä siirryimme Janakkalaan Pyhän Laurin Kirkolle vihkisermoniaa varten ja vihkiseremoniasta Inkalan kartanolle hääjuhlaa viettämään. Kartanolla oli puitteet kohdillaan ja ruoka oli erittäin onnistunutta! Hääjuhla huipentui kimpun ja sukkanauhan heittoon, jonka jälkeen pari poistui tyylikkäästi veneellä hääyötä viettämään.

Kiitos parille luottamuksesta, oli hienoa olla mukana. Onnea tuoreelle avioliitolle!