Tapahtumakuvaus Vanajan kirkossa

Lapsikuvausten, perhekuvausten ja hääkuvausten lisäksi teen myös paljon kuvauksia yrityksille ja yhdistyksille. Tänään vuorossa oli tapahtumakuvaus Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry:lle Vanajan kirkossa Hämeenlinnassa. HJS järjestää joka vuosi perinteisen joululaulukirkon, johon kootaan seuran väki saman katon alle nauttimaan lähestyvän Joulun tunnelmasta.

Tapahtumakuvaus on luonteeltaan hyvin samankaltaista kuin esimerkiksi dokumentaarinen hääkuvaus, sillä näissäkin kuvauksissa pyritään tilanteet taltioimaan siten, kuin ne tapahtuu mitään kaunistelematta tai ihmeemmin lavastamatta. Kuvaajan tulee olla mahdollisimman huomaamaton ja sulautua porukkaan.

Tänään tilaisuus alkoi Kai Savonniemen haitariosuudella, jonka jälkeen pappi Mikko Sulander otti ohjat. Pari seuran futisjunnuakin pääsi ottamaan roolia päivän teeman mukaisesti lukemalla jouluevankeliumin mallikkaasti koko seurakunnan edessä.

Kirsikkana kakun päällä Hämeenlinnaan on saapunut talvi ja kelikin suosi kuvauskopterilla lentämistä, joten pääsin ottamaan Vanajan kirkosta vielä ilmakuvan näyttävässä iltavalaistuksessa.

Mikäli haluat yrityksellesi vaikkapa pikkujouluihin, kesäjuhlaan tai muuhun tilaisuuteen kuvaajaa, ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista!