Hääkuvaus / Vanajanlinna

Pidin elokuun loppupuolella pienen loman kuvaushommista ja kävimme perheen kanssa Turkissa hakemassa virtaa lisää akkuihin. Heti lomalta palattuani kutsuikin kuvausvelvollisuudet muutaman yrityskuvauksen merkeissä. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ikuistettiin myös tämän mahtavan parin hääjuhla Hämeenlinnassa Vanjanalinnan upeissa puitteissa.

Hääkuvaus alkoi First look-kuvilla Vanajanlinnan takapihan alueella, josta jatkoimme pienten herkistelyjen jälkeen potrettisetin merkeissä Vanajanlinnan rannan ympäristössä. Potrettien jälkeen pari vihittiin ulkona kelin suosiessa. Keli oli täydellinen – Lämpötila oli pari astetta vajaa 20, eikä ollut puhettakaan tuulesta, sateesta tai mistään muustakaan häiriötekijästä.

Vihkimisen jälkeen siirryimme Vanajanlinnan juhlasaliin juhlistamaan parin tärkeää päivää. Päivän kruunasi upea auringonlasku, joka käytiin tietysti parin kanssa ottamassa talteen!

Ohessa pieni maistiainen päivän tapahtumista. Onnea vielä kerran parille!