Hääkuvaus / Aleksanterin kirkko / Narvan seurojentalo

Aikalailla tarkalleen viikko sitten tähän aikaan olimme hääparin kanssa jo ehtineet kuvailla päivän valmistelut, potretit ja vihkiseremoniakin oli takanapäin. Olimme jo juhlapaikalla aloittelemassa varsinaisia pirskeitä!

Päiväni alkoi viikko sitten n. klo 9:00 aikoihin Tampereen keskustasta, tarkemmin sanottuna Unique hairdressingin tiloista Tampereelta. Morsian kaasoineen oli jo aloittaneet valmistautumisen minun saapuessani paikalle. Hieman minun jälkeen kampaamoon saapui myös Olli Suominen Dreamlike Visualsilta, jonka oli määrä toimia videokuvaajana koko päivän ajan. Yhteistyö Ollin kanssa toimi lähes saumattomasti koko päivän!

Kampaamokuvioiden jälkeen suuntasimme Hotelli Ilvekseen pukemaan päälle hieman parempaa Seppälää . Olimme tässä vaiheessa aavistuksen aikataulusta jäljessä, mutta mikään paniikki ei vielä ollut. Nopean pukeutumisen jälkeen lähdimme kohti Finlaysonin aluetta, jossa kuvasimme first look-kuvat ja heti perään potrettisetin. Epäonneksemme keli oli epävakainen ja saimme maistaa kohtalaisen rankkaa sadetta potrettisetin aikana, mutta parin sinnikkyyden ansiosta saimme kasaan varsin monipuolisen setin.

Vihkiseremonia toimitettiin Aleksanterin kirkossa, jonka jälkeen suuntasimme kohti Narvan seurojentaloa. Juhlissa oli paljon teekkarivieraita, jonka ansiosta teekkariteema oli vahvasti esillä. Juhlissa tapahtui paljon, jonka ansiosta tein myös tämän kesän kuvamääräennatyksen hääkeikalla – Paljon tilanteita tarkoittaa paljon valokuvia!

Tästä vielä pienen maistiaisen myötä paluu viikon takaiseen. Hurjasti onnea parille!

One thought on “Hääkuvaus / Aleksanterin kirkko / Narvan seurojentalo

Kommentointi suljettu.