Hääkuvaus / Villa Vellamo, Lehmonkärki

Parisen viikkoa sitten elettiin mielenkiintoista aikaa, sillä sääennusteet muuttuivat yhden päivän aikana aivan laidasta laitaan. Viikonlopulle luvattiin välillä kaatosadetta, välillä helleaaltoa ja välillä ties mitä. Kyseisen viikon tiistaina minulla oli hääpotrettikeikka Hämeenlinnassa Varikonniemessä, jolloin ehdimme parin kanssa kuvailla vajaan tunnin verran ennen, kuin taivas repesi niskaamme. Seuraavana päivänä, eli keskiviikkona kuvasin hääpäivän Hämeenlinnan lähistöllä oikein mukavassa kesäkelissä.

Tällä parilla kävi hyvä tuuri, sillä lauantaipäivälle osui mitä mahtavin kesäinen keli. Ei ollut liian kuuma, eikä liian kylmä ja aurinko paistoi. Omalta osaltani kuvauspäivä alkoi suoraan juhlapaikalta pari tuntia ennen vihkiseremoniaa potrettien merkeissä. Juhlapaikkana oli Asiakkalan Lehmonkärjessä sijaitseva upea Villa Vellamo, joka tarjoaa silmiä hivelevät rantamaisemapuitteet aivan Päijänteen kupeessa.

Potrettien jälkeen toimitettiin vihkiseremonia Villa Vellamon terassialueen ”neulansilmässä”, joka soveltuu vihkimiseen mitä mainioimmin. Koska seremonia pidettiin juhlapaikalla ja potretit kuvattiin ennen seremoniaa, pääsimme nauttimaan juhlista välittömästi seremonian jälkeen. Kuvauskeikka kesti minun osaltani juhlien virallisen osuuden loppuun saakka, eli käytännössä bändin ensimmäisen setin päättymiseen asti.

Tässä pieni otanta päivän aikana napsituista kuvista. Onnea vielä hurjasti parille!