Hääkuvaus / Hattulan vanha kirkko / Kieloranta

Vaikka kesälomalaisten mielestä vuoden 2017 kesä on ollut yksi iso vitsi kielien puolesta, on kelit hääkuvaajan silmin olleet kuitenkin mitä mahtavimmat. Arkipäivät ovat olleet sateisia ja ankeita, mutta jostakin syystä viikonloppuisin olemme päässeet nauttimaan Suomen kesästä parhaimmillaan. Hellettä ei ole ollut, mutta toisaalta kesähääpäivinä hellettä harvoin on ikävä.

Viikon takainen lauantai ei ollut poikkeus ja pääsimme nauttimaan kesäisestä aurinkoisesta säästä koko päivän ajan. Lämpötila oli täydellinen, eikä ainuttakaan vesipisaraa nähty koko päivänä. Aloitimme parin kanssa Aulangon rannassa potrettikuvauksella, jossa oli aluksi mukana myös 4 kaasoa ja 4 bestmania. Kuvasimme ryhmäkuvat alta pois, jotta vastuuhenkilöt pääsivät viimeistelemään päivän järjestelyt samalla aikaa, kun jatkoimme parin kanssa potrettikuvausta. Aulangon rannan lisäksi kuvailimme myös Aulangon puistometsässä, jonka ansiosta lopputuloksesta tuli varsin monipuolinen.

Potrettisetin jälkeen matkasimme Hattulan vanhalle kirkolle, eli Pyhän Ristin Kirkolle vihkiseremoniaa varten. Tämä kirkko on aivan ehdottomasti henkilökohtainen suosikkini Etelä-Suomen kirkoista, sillä kirkko on sisältä erittäin kuvauksellinen, eikä kirkossa ole keinovaloa lainkaan. Täydellinen vihkikirkko siis! Vihkiseremonian jälkeen suuntasimme kohti Kielorantaa, jossa varsinainen hääjuhla vietettiin.

Tästä päivästä jäi itselleni erityisesti mieleen ilo, nauru ja aitous. Juhlat täyttyivät naurusta ja tunteista – tätä oli kunnia olla ikuistamassa.

Onnea parille!

One thought on “Hääkuvaus / Hattulan vanha kirkko / Kieloranta

Kommentointi suljettu.