Hääkuvaus / Siuro, Nokia

Kaksi viikkoa sitten vuorossa oli mielenkiintoinen hääkuvauskeikka, sillä kyseessä oli pihahäät sekä itselleni henkilökohtaisesti tärkeä pari ja minut oli myös kutsuttu häihin juhlimaan. Kuten olen kaikille aina sanonut, ei yksi ihminen voi toimia samaan aikaan valokuvaajana ja häävieraana, jonka vuoksi lupauduin kuvaamaan hääpäivästä alkuvalmistelut, potretit ja vihkiseremonian ja juhlaa kuvaamaan palkattiin Sami Kallioniemi. Olikin pitkästä aikaa mukava heittää kamerat narikkaan alkuillasta ja keskittyä juhlien tunnelmasta nauttimiseen!

Päivä alkoi morsiamen ja kaasojen alkuvalmistelujen kuvaamisella Salon Sirussa Tampereella aamuyhdeksän maissa. Aamuvalmistelut etenivät ripsakasti ja ennen puoltapäivää olimme valmiita siirtymään kohti Finlaysonin ja Näsipuiston aluetta potrettikuvauksen merkeissä. Sää oli juhlimisen kannalta otollinen, lämpöä oli parisenkymmentä astetta ja aurinko paistoi, mutta potrettikuvaamiseen tuo suora auringonpaiste tuo aina omat haasteensa. Selvisimme kuitenkin kunnialla tästäkin haasteesta ja kahden maissa iltapäivästä lähdimme siirtymään kohti juhlapaikkaa.

Juhlapaikan virkaa toimitti omakotitalon takapiha-alue järven rannalla. Pihaan oli pystytetty iso juhlateltta häävieraita, bändiä ja illan tansseja varten sekä baari- ja pitopöydät juhlan antimia varten. Tunnelmallinen vihkiseremonia toimitettiin järven rannassa, jota oli myös somisteltu päivän teeman mukaisesti. Somistukset ja puitteet olivat kaikenkaikkiaan todella onnistuneet ja täällä oli ilo sekä kuvata että juhlia, luonnonvaloa tulvi joka suunnasta!

Ohessa pieni otanta päivän aikana ottamistani kuvista, olkaapa hyvät (Klikkaamalla kuva isommaksi)! Ja vielä kerran, hurjasti onnea parille!