Hääkuvaus / Rimmin rukoushuone

Kolmisen viikkoa sitten lähdin Shanghain alueelle Kiinaan työmatkalle. Työmatka työllisti viikon verran ja palasin takaisin Suomeen viikon päästä torstai-iltapäivänä. Heti seuraavana lauantaina kutsui taas kuvaushommat häiden pariin, tällä kertaa hääkuvaus kohdistui Iittalan lähiseudulle. Pääsin ensimmäistä kertaa kuvailemaan tunnelmalliseen Rimmin rukoushuoneeseen mahtavan parin vihkiseremoniaa. Vihkipaikkana rukoushuone oli äärimmäisen toimiva ja suomalaiselle hääseurueelle varsin optimaalisesti mitoitettu. Tunnelma oli intiimi ja sävymaailma vihkipaikan sisällä normaalista poikkeava.

Vihkiseremonian jälkeen siirryimme Könnölän matkailutilan läheisyyteen potretteja ikuistamaan yhdessä parin upean hääauton kanssa. Kuvauskeikkani tällä kertaa päättyi potrettikeikkaan, joten pääsin tällä kertaa hyvissä ajoin kotiin.

Tässä pieni otanta tältä keikalta, onnea vielä parille!