Hääkuvaus / Mäntsälän kirkko / Hirvihaaran kartano

Huhtikuun viimeisenä lauantaina oli vuorossa hääjuhlan kuvaus Mäntsälässä aina alkuvalmisteluista lähtien. Alkuvalmistelut kuvailtiin morsiamen äidin kotona, jossa morsiamelle, kaasolle ja sulhaselle + bestmanille tehtiin kampaukset. Alkuvalmistelujen jälkeen suuntasimme Hirvihaaran kartanolle potretteja kuvailemaan, jossa saimmekin kokea kaikki Suomen neljä eri vuodenaikaa parin tunnin aikana. Ajellessani aamulla kohti Mäntsälää, oli Hämeenlinnassa keväinen ja aurinkoinen sää, Mäntsälässä tuuli oli hieman kovempi, mutta muuten keli oli aikalailla saman kaltainen. Potretteja kuvatessamme alkoi taivaalle kertymään pilviä ja tuuli vahvistumaan lisää ja potrettikuvauksen loppupuolella taivaalta satoi jo lunta!

Potretit saimme kuitenkin hyvin kuvailtua ja kartanon pihapiiri tarjosi monipuoliset kuvausolosuhteet. Potrettien jälkeen suuntasimme Mäntsälän kirkkoon vihkiseremoniaa varten. Vihkiseremonia suoritettiin jälleen varsin perinteisin menoin. Vihkiseremonian jälkeen palasimme Hirvihaaran kartanolle hääjuhlaa juhlistamaan.

Urakkani päättyi hääjuhlan virallisen osuuden loppuun, jonka jälkeen kävimme vielä ottamassa pari talvista potrettia päivän päätteeksi.

Onnea vielä hurjasti parille!