Hääkuvaus / Vanajan kirkko / Kankaisten marjatila

Huhtikuun alkupuolella oli vuorossa vuoden 2017 kuudes hääpari. Tällä kertaa kuvausurakkani alkoi vihkiseremoniasta ja päättyi juhlien virallisen osuuden loppuun.

Vanajan kirkossa vihkiseremoniaa suoritettiin perinteisin menoin. Toisinaan vanajan kirkko on valokuvaajalle hieman haastava kirkko kuvata, sillä aurinkoisena päivänä kirkon yhdestä ikkunasta tiettyyn aikaan päivästä osuu suora auringonvalokeila alttarin etuosaan, jossa yleensä hääpari majailee. Tämä asettaa kuvaajan kaluston koetukselle, sillä valkoinen morsiuspuku valottuu herkästi liiaksi, kun kuvattavien ihot ovat vielä turhankin tummia. Tästä toki selvitään, mutta asia on hyvä tiedostaa :)

Aurinkoisen sään selkeä etu Vanajan kirkolla taas on se, että hääparin niskaan heitettävät riisit tai päälle puhallettavat saippuakuplat erottuvat mainiosti kuvissa.

Kirkon jälkeen siirryimme Kaupunginpuistoon potrettisettiä kuvailemaan. Tämä olikin kolmas potrettisetti Kaupunginpuiston maisemissa tälle vuodelle, mutta siitä huolimatta saimme jälleen jotakin ihan uutta ja erilaista aikaiseksi. Mukavan monipuolinen ympäristö siis!

Potrettisetissä meni aikalailla tarkalleen tunnin verran aikaa, jonka jälkeen suuntasimme kohti Kankaisten marjatilaa. Juhlapaikka oli somisteltu parin ja taustajoukkojen toimesta varsin mukavaksi ja pöytäjärjestyskin oli oikein toimiva. Juhlaa säesti mitä mainioin bilebändi Trace Element, joka veti kyllä tuttuun tapaan jälleen todella kovan setin!

Päivä meni nopeassa hujahduksessa ohi, joka on yleensä merkki viihtyisästä hääjuhlasta. Tämän kuvasetin myötä toivotankin parille vielä kerran onnea tuoreelle avioliitolle!