Hääkuvaus / Hämeenlinnan kirkko / Palokunnantalo

Reilu viikko sitten pääsin ikuistamaan mitä mahtavimman hääparin päivää heti aamusta alkaen. Vielä mukavempaa tästä kuvauskeikasta teki se, että häät järjestettiin kotikaupungissani Hämeenlinnassa, joten siirtymiin, pysäköintipaikan kanssa säätämisiin ja muihin oheisjuttuihin ei tällä kertaa mennyt aikaa lainkaan.

Aamu alkoi osaltani morsiamen ja morsiamen seurueen alkuvalmistelujen kuvaamisella Hius- ja kauneushuone Kristallissa, joka sijaitsee aivan kauppakeskus Goodmanin kupeessa. Alkuvalmistelut Kristallissa kestivät kolmisen tuntia, jonka jälkeen lyhyen lounaan jälkeen suuntasimme kohti Sokos Hotel Vaakunaa, jossa hääpari pukeutui. Pukeutumisen jälkeen lähdimme kohti Hämeenlinnan kaupunginpuistoa potrettisessiota varten.

Potreteille oli varattu kiitettävästi aikaa, joten saimme kuvattua rauhassa ilman suurempaa pelkoa kiireestä. Heti potrettien jälkeen suuntasimme Hämeenlinnan keskuskirkolle, jossa parin avioliitto siunattiin. Tästä olikin mutkatonta siirtyä Hämeenlinnan VPK-talolle hääjuhlia viettämään. Hääjuhlaan tarjottavat oli loihtinut tällä kertaa Tasolounas, jonka antimet eivät ole vielä tähän mennessä koskaan pettäneet!

Alta löytyy tuttuun tapaan pieni kooste päivän kulusta. Vielä kerran onnea parille!