Hääkuvaus / Hattulan kirkko / Palokunnantalo

Viikko sitten sain jälleen kunnian olla mukana ikuistamassa mitä mahtavimman parin hääpäivää. Hääpäivä alkoi omalta osaltani potrettikuvauksella Vanajanlinnan alueella. Ensiksi kuvailimme First look-kuvat Vanajanlinnan kirjastossa, josta siirryimme hetken kuvailujen jälkeen ulkotiloihin. Pakkasta ulkona oli tällä kertaa n. 5 astetta, mutta sää oli lauhtumassa ja ilma ei ollut niin paha, kuin olisi voinut olettaa. Hääparin kylmänsietokyky oli parhaimmasta päästä, eikä potrettikuvauksia tarvinnut keskeyttää kelin vuoksi.

Potrettien jälkeen suuntasimme kohti Hattulan uutta kirkkoa vihkiseremoniaa varten, joka suoritettiin perinteisin menoin. Vihkiseremoniaan saapui myös videokuvaaja VideoTimo, joka oli vihkiseremoniasta hääjuhlan virallisen osuuden loppuun saakka mukana. Timon kanssa yhteistyö sujui mallikkaasti!

Vihkipaikalta siirryimme kohti hääjuhlapaikkaa, Hämeenlinnan Palokunnantaloa, tai VPK-taloa (kummalla nimellä tätä nyt haluaakaan kutsua). Pari oli tehnyt upeaa työtä juhlapaikan koristelun ja teeman mukaiseksi muuntamisen eteen! Valo- ja videokuvaajalle hieman lisähaastetta toi juhlatilan seinustoilla väriä tuovat siniset tehostevalot, mutta yhdessä juhlatilan yleisvalaistuksen kanssa saimme kamerat kalibroitua siten, ettei salamavaloja täytynyt käyttää juuri ollenkaan. Pitopalvelusta vastasi Nylanderin Ruoka ja Herkku, joka oli loihtinut mahtavan kattauksen erilaisia värejä ja makuja nautittavaksi.

Ohessa muutama maistiainen päivän kuvasaldosta, joka oli puitteiden vuoksi ehkä keskimääräistä massiivisempi :) Onnea vielä parille!