Nyt on hyvä mahdollisuus ikuistaa lapsestasi tai perheestäsi kuva vaikkapa joulukorttiin, sillä Heinäkuussa käynnistynyt ja suosituksi osoittautunut Kuvataan sunnuntaina!-kampanja saa jatkoa 06.11.2016 studiokuvauspäivällä klo 10 alkaen. Kuvaus järjestetään studiotiloissani, Studio Kantolassa osoitteessa Myllärinkatu 6, Hämeenlinna.

Yhden kuvauksen kesto on 20 minuuttia ja kuvaus maksaa vain 75 euroa!

Noin viikon kuluttua kuvauksesta asiakkaat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he pääsevät katselemaan ottamiani kuvia ja tilaamaan kuvistaan laadukkaita kotimaisia kuvatuotteita. Kuvauksen hinta ei pidä sisällään kuvatuotteita. Asiakas saa muistoksi kaikki käsitellyt kuvat web-käyttöön soveltuvalla resoluutiolla (800px pitkältä sivulta).

Kuvaukseen voit saapua jälleen yksin, kaksin tai vaikkapa koko perheen kanssa. Voit tuoda mukaasi myös parhaimman ystäväsi, oli ystävä sitten koira, kissa tai vaikkapa se ikioma aviomies – Otamme 20 minuutin aikana niin monta laadukasta otosta, kuin vain ehdimme. Kuvauksen ilmoittautumiseen pääset klikkaamalla alla olevaa ilmoittautumisnappia.

Ilmoittautuminen on sitova ja se vahvistetaan maksamalla kuvausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä.

P.S. Tutustu myös kuvauskampanjan Facebook-eventtiin!

[maxbutton id=”3″]