Hääkuvaus / Kieloranta

Hääsesongin aikana, eli touko- ja syyskuun välisenä aikana teen pääsääntöisesti vain vähintään 8 tunnin hääkuvauksia (Hääpäiväpaketti 1 & 2) pitäen sisällään vihkiseremonian, potretit ja hääjuhlan kuvaamisen. Kesähääsesongin ulkopuolella teen myös lyhempiä hääkuvauskeikkoja ja tämä viimeviikkoinen oli hyvä esimerkki sellaisesta – Minut tilattiin tällä kertaa kuvaamaan pelkästään hääjuhlien virallinen osuus.

Pari oli vihitty jo aiemmin maistraatissa, eikä vihkiseremoniaa sen vuoksi järjestetty – Ilokseni kuitenkin pari oli päättänyt järjestää vieraille yllätyksenä avioliiton siunaustilaisuuden ennen juhlien varsinaista alkua. Siunaus tehtiin Hämeenlinnan Kielorannan pihapiirissä, joka soveltuukin tällaiseen tapahtumaan varsin mainiosti. Pieni sateen uhka oli ilmassa, mutta sateelta kuitenkin vältyttiin, joskin Aurinko hieman kiusasi kuvaajaa siunaustilaisuuden aikana mennen 10 sekunnin välein pilveen, välillä paistaen aivan suoraan kohti puita valaisten kaiken puun ympärillä vihreäksi ja välillä tarjoten välimallin valoa. Siunaustilaisuuden jälkeen siirryimmekin sisätiloihin ruokailemaan ja nauttimaan juhlan kulusta.

Kaikenkaikkiaan kuvauspäivä kesti omalta osaltani tällä kertaa vain kuutisen tuntia, mutta siitäkin huolimatta matkaan tarttui paljon upeita hetkiä. Tässäpä muutama niistä!