Kesäisiä muotokuvauksia

Huomasin tässä taannoin, että blogini on aika vahvasti hääkuvauspainotteinen, vaikka hääkuvaukset ovat vain yksi osa palvelukokonaisuuttani. Täytynee siis ryhdistäytyä blogin päivittämisen suhteen myös muiden kuvausgenrejen osalta!

Tänä kesänä on tullut ikuistettua mitä mahtavimpia nuorukaisia valkolakkeineen ja rippiruusuineen. Suosittuja kuvauspaikkoja ovat olleet Hämeen Linnan ympäristö ja Aulanko. Kuvauspäivät ovat olleet aurinkoisia, pilvisiä ja jopa sateisiakin, mutta kertaakaan kuvaukset eivät ole sään vuoksi keskeytyneet tai siirtyneet.

Parin viikon päästä on luvassa myös Kuvataan sunnuntaina- kuvaustapahtuma Aulangolla, josta tulen kertomaan lähipäivinä tarkemmin lisää kuvaustapahtumaan osallistuville. Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä Aulangolla katsastelemassa kuvaustapahtumalle sopiva paikka ja lyödä lukkoon käytännön asiat – Pysykääpähän siis kuulolla.

Kesän valo kannattaa hyödyntää kuvauksiin, aina ei tarvitse olla merkkipäivä tai mikään ”oikea” syy esimerkiksi perhekuvaukselle! Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva kuvausaika ja -paikka :)