Hääkuvaus / Vanajan kirkko / Kutilan työväentalo

Ei lauantaita ilman häitä! Tällä kertaa kutsu kävi ikuistamaan tätä loistavaa paria Hämeenlinnan ympäristössä. Nämäkin häät olivat siitä mahtavat, että kyseessä oli morsiamen puolen suvun toiset häät, joihin minut on tilattu kuvaamaan. Näin ollen siis vähintäänkin puolet vieraista olivat entuudestaan tuttuja ja iso osa tunsikin minut nimeltä juhlissa.

Minun osaltani päivä alkoi potrettikuvailuilla Hämeen Linnan alueella. Tänäkin päivänä meitä kiusasi aivan kirkkaalta taivaalta paistava aurinko, joka tähän aikaan vuodesta valokuvaajan silmin paistaa aina väärästä kulmasta ja aina liian kovaa – Mutta tämähän ei suinkaan kuvaamista estä, se vain asettaa kuvaamiselle tietynlaisia rajoitteita.

Potrettikuvauksiin oli varattu kiitettävän paljon aikaa ja saimmekin kuvailla kaikessa rauhassa. Lopputuloksena olikin ennätyksellinen määrä potretteja erilaisista paikoista ja erilaisilla rajauksilla. Potrettien jälkeen matkasimme Vanajan kirkolle vihkiseremoniaa suorittamaan, joka huipentui parin hauskaan ideaan ottaa itsestään selfie alttarilla vihkiseremonian päätteeksi. Tämä avasi mukavasti vihkiseremoniassa aina hieman jäykäksi muodostuvaa tunnelmaa.

Vihkiseremonian jälkeen matkasimme Kutilan työväentalolle Hämeenlinnan Iittalaan. Paikka oli minulle entuudestaan tuntematon häätouhujen merkeissä. Paikka sai kuitenkin minut positiivisesti yllättyneeksi, sillä pari oli nähnyt mahdottoman paljon vaivaa paikan somistusten eteen tehden juhlapaikasta raikkaan ja juhlavan. Ruuat oli valmistanut paikallinen Tasolounas, joka ei tälläkään kertaa jättänyt juhlijoita kylmäksi, sillä ruoka ja muut tarjoilut olivat mitä mainioimpia! Juhlan selkeät vetonaulat olivat äärimmäisen harvinainen hääauto, jonka ympärillä ikuistettiin useita juhlavieraita sekä loppuillasta paikalle saapunut www.thephotobooth.fi, jonka tuottamat hassuttelukuvat toimittivat vieraskirjan virkaa.

Päivän päätteeksi karkasimme parin kanssa vielä läheiselle pellolle nappaamaan ilta-auringon viimeiset säteet talteen.

Kiitoksia parille tästä kunniasta ja onnea tuoreelle avioliitollenne!