Hääkuvaus / Tervahovi, Sastamala

Kesäsesonki jatkui heinäkuun alussa osaltani Sastamalassa Tervahovissa. Yhteistä tällä ja muilla edeltävillä hääpäivillä oli se, että myös tälle päivälle povailtiin aika huonoa keliä. Itse kuvauspäivänä kuitenkin kävi hyvin nopeasti ilmi, että keli on mitä parhain kovia tuulenpuuskia lukuunottamatta.

Aurinko paisteli lähes siniseltä taivaalta välillä käyden pilvien takana helpottamassa kuvaajan elämää, mutta tuuli meinasi viedä kuvaajankin välillä mennessään!

Päivä alkoi minun osaltani First look- ja potrettikuvauksilla Sastamalan seurakuntatalon takana rantamaisemassa. Potrettikuvauksen jälkeen siirryimme juhlapaikalle Tervahoviin, jossa jatkoimme potrettisettiä vielä muutaman kuvasetin verran. Potrettien jälkeen vuorossa oli siviilivihkiminen Tervahovin pihapiirissä. Vihkimisen jälkeen siirryimme juhlatilan alakertaan syömään ruuat ja kakut, jonka jälkeen varsinaiset jatkot pidettiin juhlatilan yläkerrassa.

Alta löydätte kuvakoosteen tältä päivältä – Onnea parille vielä kerran!