Hääkuvaus / Hämeenlinnan kirkko / Kieloranta

Tämän vuoden juhannus meni vaihtelun vuoksi hääkuvauksen merkeissä. Häitä tanssittiin Hämeenlinnan Kielorannassa Hämeenlinnan keskuskirkossa pidetyn vihkiseremonian jälkeen.

Vihkieremonia oli nykypäivän mittaristolla jo harvinaisemman laatuinen, sillä perinteisen lyhyen vihkikaavan sijasta vihkiseremonia toimitettiin häämessuna. Tämä tahtoo tarkoittaa sitä, että vihkikaavan lisäksi vieraille annettiin mahdollisuus nauttia ehtoollinen vihkiseremonian aikana. Tämä olikin myös kuvaajalle mukavaa vaihtelua ja mahdollisti hieman rauhallisemman kuvaustahdin seremonian aikana. Oman mausteensa seremoniaan toi myös upseerien muodostama kunniavartio sekä kunniakuja parin asteltua kirkosta pihalle.

Hääpotretit ikuistettiin myöskin Kielorannan maisemissa suhteellisen nopealla tahdilla. Suosittelen aina pareille, että potrettikuvauksia varten varattaisiin vähintään tunnin verran aikaa turhan kiireen välttämiseksi, mutta tämä kuvaus osoitti, että kyllä monipuolisen setin saa alle puolessakin tunnissa kasaan tarvittaessa. Illalla vielä täydensimme potrettisettiä 15 minuutin pikakuvailuilla ilta-auringossa.

Kiitoksia parille tästä kunniasta, ja vielä kerran onnea yhteiselle taipaleellenne!

Ohessa muutamia maistiaisia päivän kuvasaaliista :)