Hääkuvaus / Finlaysonin kirkko / Villa Näsirinne

Viikko sitten sain kunnian olla ikuistamassa mitä mahtavinta paria – Pari oli ulkoisesti ja sisäisesti parhaimmasta päästä, joten mikäpä siinä kuvatessa! Sääennusteet tälle päivälle olivat enemmän tai vähemmän epämääräiset – Monessa lähteessä luvattiin myrkyisää tuulta ja kovaa sadetta, kun taas jotkut lähtee lupailivat normaalia pilvistä säätä ajoittaisten sadekuurojen kera. Onneksemme jälkimmäinen toteutui, eikä varsinaista sadetta tullut oikeastaan missään vaiheessa päivää.

Minun osaltani päivä alkoi n. klo 8:30 aikoihin morsiamen ja kaasojen hiustenlaiton kuvailuista Prof Tampereen tiloissa. Kampaustouhuissa kesti vähän toista tuntia, jonka jälkeen suuntasimme morsiamen kanssa meikkiin Hyvinvointistudio Divinoon Ninja von Rutenhjelmin meikattavaksi. Meikeissä meni reilun tunnin verran aikaa, jonka jälkeen lähdimme etsimään kaasoja Tampereen Stockmannilta. Stockmann-pyrähdyksen jälkeen suuntasimme Scandic Tampere Stationiin pukeutumaan.

Pukeutumisen jälkeen vuorossa oli vihkiseremonia Finlaysonin tunnelmallisessa kirkossa. Vihkiseremonia toimitettiin perinteisin menoin, seremonia kesti kaikenkaikkiaan puolisen tuntia. Vihkiseremonian jälkeen juhlakansa lähti laivakuljetuksella kohti juhlapaikkaa, Villa Näsirinnettä ja me suuntasimme parin kanssa kuvailemaan potretteja Näsilinnan puistoalueelle.

Potrettien jälkeen lähdimme köröttelemään kohti juhlapaikkaa, jossa meitä olikin vastaanottamassa n. 80-päinen juhlaseurue. Näsirinne oli laitettu komeaksi, juhlapaikalla söimme päärakennuksessa, jonka jälkeen siirryimme varsinaisille ”jatkoille” tanssirakennukseen.

Kaikenkaikkiaan kuvauspäivälle tuli tällä kertaa pituutta 15 tuntia 20 minuuttia – Juhlien jälkeen oli todellakin kaikkensa antanut fiilis!

Kiitoksia parille tästä kunniasta ja onnea avioliitollenne. Ohessa muutama maistiainen päivän kuvasaldosta :)