Raskausajan kuvaus Aulangolla

Normaalisti en tee blogipostauksia ”normaaleista” muotokuvauksista, sillä niitä tulee kuvattua suhteellisen paljon, eikä näiden blogailulta kerkeisi sitten kuvaamaan lainkaan!

Tämä raskausajan kuvaus Aulangolla parin viikon takaa on kuitenkin poikkeus, sillä saimme kasaan mukavan monipuolisen setin kuvia ja vieläpä mitä mahtavimmassa ilmapiirissä. Blogistani ei myöskään oikeastaan raskausajan kuvauksia löydy entuudestaan. Vietimme tämän mahtavan parin kanssa mukavan tunnin mittaisen kuvaustuokion Aulangon puistometsässä seikkaillen, eikä kellään meistä käynyt aika pitkäksi! Lähdimme seikkailulle Aulangon näkötornin parkkikselta lempparireittiäni pitkin, emmekä tälläkään kertaa joutuneet pettymään Aulangon tarjoamiin puitteisiin.

Aulanko on mukavan monipuolinen kuvauslokaatio monipuolisen luontonsa vuoksi. Itse tykkään kuvailla ”niin syvällä ryteikössä kuin mahdollista”, sillä vain siten kuviin saa sisällytettyä luontoa ja mukavaa syväterävyyskikkailua mukaan. Näin lopputuloksena on jotakin ihan muuta kuin perinteistä pönötystä. Kannattaa käydä metsässä pyörimässä vaikkapa perheen kesken ihan muuten vain, kyseessä on mahdottoman ainutlaatuinen paikka!

Tässäpä siis pari maistiaista n. 80 toimitetusta kuvasta, olkaapa hyvät :)