Hääkuvaus / Janakkalan kirkko / Katisten kartano

Parisen viikkoa sitten sain jälleen kunnian olla ikuistamassa mitä mahtavinta paria. Tällä kertaa hääkeikka oli itselle logistisesti helppo, sillä juhlat juhlittiin Hämeenlinnassa Katisten kartanolla, jonka ympäristössä myös ikuistettiin viralliset hääpotretit. Vihkiseremonia käytiin toimittamassa Janakkalassa Pyhän Laurin kirkossa, josta palasimme takaisin kartanolle. Sää hääpäivänä oli hyvä, mutta kuvattavan parin kannalta hieman kolea, jonka vuoksi potretit kuvattiin hieman tiiviimpään tahtiin kuin normaalisti.

Hääjuhla alkoi hääparin vastaanotolla Katisten kartanon päärakennuksen edustalla, josta siirryimme päärakennuksen yläkertaan ruokailemaan. Ruoka oli äärimmäisen hyvää ja laadukasta, tätä voin suositella lämpimästi kelle vain! Ruokailun jälkeen siirryimme Katisten kartanon alueelta löytyvään talliin jatkamaan hääjuhlaa.

Juhlien jatkot olivat vapaamuotoiset ja ilta kuluikin sukkelasti tanssien ja kakunleikkuun merkeissä. Myös sulhanen pääsi suorittamaan pienen ylläriohjelman saadakseen kadonneen morsiamensa takaisin.

Kiitoksia parille tästä kunniasta, ja onnea avioliitolle!