Yhteisöllisyydellä jatkuvaan kehitykseen

Palkallisten lomien ja työttömyysturvan puutteen lisäksi yksi merkittävimmistä puutteista yksityisyrittäjän arjessa on työkaverien puute. Nuo kaksi aiemmin mainittua pystyy järkevällä toiminnalla kyllä taklaamaan, mutta työkavereita, joiden kanssa voisi keskustella ja purkaa arjen käänteitä ei tuosta noin vain taiotakaan.

 
Suomen aktiivisimpien hääkuvaajien keskuudessa ollaan onnistuttu luomaan aivan käsittämättömän tiivis ja hyvänhenkinen ”vertaistukiyhteisö”, jonka jäseninä ovat käytännössä kaikki toistensa kilpailijat. On ennenkuulumatonta Suomessa, että saman alan yrittäjät auttavat toisiaan, tuuraavat tarvittaessa ja antavat vinkkejä vastaisuuden varalle, sillä perinteisestihän täällä noudatetaan ”Kel’ onni on, se onnen kätkeköön”-ajattelumallia.
 
Tämä tiivis porukka mahdollistaa sen, että esimerkiksi sairastumistapauksissa hääparia ei jätetä oman onnensa nojaan, vaan pystytään suurella todennäköisyydellä hoitamaan parille tuuraava kuvaaja päivää ikuistamaan. Lisäksi tämä yhteisö edesauttaa suomalaisen hääkuvan tason nostamista kansainväliselle tasolle, sillä itsekritiikki kasvaa mahtavien kollegojen kuvatulvan seassa.
 
Eilen kokoonnuttiin Rabbit Visualsin upeissa tiloissa porukalla jakamaan ajatuksia ja katsastelemaan potentiaalisia kuvauspaikkoja tulevaisuuden hääpareja varten tällä mahtavalla porukalla, josta toki vain osa pääsi eilen paikalle.
 
Mukana olivat mm:
 
 
Ja myös muita, joita en nyt tällä istumalla keksinyt!
 
Tutustukaapahan näihin mahtaviin kuvaajiin ja ottakaa mallia myös muiden alojen kilpailevien yritysten toimintaan!
Tästä vielä pari muistoa viikonlopun reissusta teillekin ihmeteltäväksi :)