Testikuvauksia PinUp-hengessä studiolla

Toisinaan teen kalustohankintoja, tarvikehankintoja tai saan ideoita, joita haluan kokeilla käytännössä ennen näiden soveltamista asiakkaitteni kuvauksissa. Uutta kalustoa ja kuvaustarvikkeita on hyvä testata riittävän laajalti ennen ”totiseen käyttöön ottamista”, jotta kriittisessä kuvaustilanteessa mikään odottamaton ei pääse yllättämään.

Tällä kertaa olin hankkinut studiolle tummanruskean taustakartongin, jonka erilaista hyödyntämistä halusin päästä testaamaan. Tämänkaltaisia testikuvauksia varten käytän usein tuttuja ja turvallisia yhteistyötahoja, joiden kanssa aikataulut ja sovitut asiat pitävät, eikä turhaa säätöä tarvitse tehdä kuvausten lukkoon lyömiseksi. Siispä kutsuin jälleen Sandra DeVillen kylään ja kerroin muutamia visioitani kuvauksiin liittyen. Sandra taas toi muutaman oman visionsa mukanansa ja kuvausiltama olikin siltä osin taputeltu.

Päädyimme kuvailemaan kasvokuvia suuren hatun kanssa sekä erilaisia burleskihenkisiä istuma- ja seisomakuvia ruskeaa taustaa hyödyntäen. Studion nurkassa oli myös GoPro-kamera ottamassa timelapsevideota kuvaussessiosta, jotta te muutkin näkisitte miten hölmöltä tuo touhu näyttää!

Niinjuu – Mikä oli testin tulos? Ruskea tausta toimii mahtavasti suomalaisen kalpean ihon kanssa ja tuo mukavasti lämpöä kasvoille. Suosittelen :)