Vautsivau! Sain juuri ilmoituksen, että yksi viime vuoden kuvistani on päätynyt Vuoden Hääkuva 2016- kisan dokumentaarisen sarjan Top10:een. Äänestys alkaa maanantaina 11.1.2016 ja äänestysaikaa on 17.1.2016 saakka. Äänestys suoritetaan Häät-lehden sivuilla, osoitteessa http://www.haat.fi/kilpailu/aanesta-vuoden-dokumentaarista-haakuva-2016 . Käykäähän siis äänestämässä ahkerasti :)

Osallistuin ko. kuvakisaan viidellä kuvalla, joista tämä dokumentaarisen sarjan ”The First Dance” oli kuvistani ainoa, joka ylsi finaalimittelöihin. Haastavaa tässä aina on se, että kuvia tulee vuoden aikana otettua kymmeniä tuhansia, joista pitäisi pystyä valitsemaan kuvat, jotka kyseisen vuoden kisassa voisi pärjätä. Mahdotontahan se on, joten täytyy vain luottaa vahvaan intuitioon!

[maxbutton id=”1″]
Tässä vielä kooste kuvista, joilla lähdin mukaan vuoden 2016-kisaan:


Dokumentaarinen hääkuva- sarja

Häämuotokuva miljöössä- sarja

Vuoden morsian- sarja