Vintagekuvausta Kaupunginpuistossa

Eräänä päivänä sain vision naishahmon ikuistamisesta eri vuosisadoilta. Olimme Sandra DeVillen kanssa kuvailtu aiemminkin ja olin tykästynyt hänen tapaansa toimia, joten kysäisin miltä visioni mahtaisi hänen mielestään kuulostaa. Sandra innostui ajatuksesta ja lähdimmekin selvittelemään mistä kuvaukseen soveltuvia asusteita mahtaisi löytyä. Hämeenlinnan Kaupunginteatterin pukuvuokraamo oli muuttanut sekä sijaintinsa että nimensä – Tätä nykyä Luotsin pukuvuokraamon nimeä kantavasta pukuvuokraamosta löytyi 1800-luvun naisen asusteita, joita Sandra kävi sovittelemassa.

Lähestyvä Halloween toi myös oman vivahteensa kuvaukseen ja klassisen kauniiden otosten lisäksi suunnittelimme kuvaavamme ”klassista kauhua” edustavia kuvia höysteeksi kokonaisuuteen. Lähdimme hakemaan aamu-usvaa jo klo 7 aikoihin aamulla, mutta tätä ei tällä kertaa löytynyt. Saimme kuitenkin luotua mukavan mystisen tunnelman tästäkin huolimatta kuviin, joihin mystisyyttä kaivattiin!

Kiitoksia Sandralle jälleen malleilusta, ohessa muutamia lemppariotoksiani tästä kuvaustapahtumasta. Toivottavasti tykkäätte :)

P.S. Tulevaisuudessa näemme mahdollisesti jatkoa tälle eri vuosisatojen nainen- ajatukselle.