Hääkuvaus / Nastolan kirkko / Ruuhijärven nuorisoseurantalo

Vielä yksi kesän 2015 häistä puuttui blogistani! Toisin kuin muina päivinä tänä kesänä, tänä elokuisena päivänä aurinko paistoi taivaan täydeltä ja lämpöä riitti! Lähdin kotoa ajelemaan kohti Ruuhijärveä puoliltapäivin ja saavuin juhlapaikalle n. klo 14 aikoihin. Aloitimme parin kanssa päivän potrettikuvauksilla juhlapaikan ympäristössä, josta löytyikin monipuolista maastoa aina viljapellosta hiekkakuoppaan. Potrettikuvaukset sujuivat rauhallisesti ja heti kuvauksien jälkeen lähdimmekin siirtymään kohti Nastolan kirkkoa. Kirkko oli oikein viihtyisä ja kuvaajankin kannalta erittäin hyvä ja valoisa kirkko kuvata. Seremonian jälkeen pari yllätti juhlavieraat lähtemällä maitokärrykyydillä kohti juhlapaikkaa!

Juhlapaikalla ilta eteni ilman suurempia kiireitä ja sulhanen laitettiin koetukselle morsiamen ryöstön aikana. Tanssilattian vierustassa oli otollisesti pari pientä koivua, joita päätin käyttää häävalssin aikana luodakseni tanssilattian ympäristöön enemmän tunnelmaa – Valaisin tanssilattian päätyseinän valolla, joka tuli koivun oksien takaa.

Kiitoksia parille tästä tilaisuudesta ja onnea avioliitollenne!