Hääkuvaus / Tuusulan kirkko / Männistön lava

Heinäkuun loppupuolella starttasin auton aamutuimaan ja suuntasin kohti Tuusulan kirkkoa, josta oli määrä aloittaa tämän mahtavan parin päivän ikuistaminen. Koska kesä on ollut viileä, myös pienetkin puukirkot ovat pysyneet mukavan vilpoisina, eikä vihkiseremonioiden aikana ole tarvinut pelätä lämpöhalvauksia edellisvuoden tavoin. Pari oli järjestänyt kirkkoon sellistin ja pianistin soittamaan sisäänmarssin sekä säestämään vihkiseremonian aikana esitettyjä lauluja. Täytyy sanoa, että tämä oli yksi tunnelmallisimmista vihkiseremonioista sitten muutamaan vuoteen!

Vihkiseremonian jälkeen suuntasimme Sarvikallion virkistysalueen maisemiin kuvailemaan potretteja. Potretteja kuvailimme hieman vajaan tunnin ajan, jonka jälkeen siirryimme Männistön lavalle paria juhlistamaan. Lava oli koristeltu tyylikkäästi ja kuten aina tanssilavahäissä – Tilaa oli! Tila, etenkin pöytien ja seinien välissä on tärkeää, jotta kuvaaja pystyy liikkumaan vaivattomasti ja ennen kaikkea huomaamattomasti juhlien ohjelmanumeroiden aikana. Tanssilavahäiden haaste taas on valo – alkupäivästä sitä on vähän liikaakin, kun taas loppuillasta valon määrä romahtaa merkittävästi. Nämä asettavat kuvaukselle hieman erilaisia haasteita, mutta näistäkin selvittiin kunnialla :)

Kuvausvelvollisuuteni päättyi tällä kertaa kimpun ja sukkanauhan heittoon.

Kiitoksia parille tästä kunniasta sekä onnea tuoreelle avioliitollenne!

One thought on “Hääkuvaus / Tuusulan kirkko / Männistön lava

Kommentointi suljettu.