Hääkuvaus / Tampereen tuomiokirkko / Pinsiön maamiesseurantalo

Heinäkuun alussa kunnianani oli ikuistaa komeaa paria pirkanmaalaisessa ympäristössä! Minut oli tilattu kuvaamaan parin päivä vihkiseremoniasta juhlien virallisen osuuden loppuun saakka. Itse päivä oli äärimmäisen hyvä kelien osalta, eikä pieni pelko mahdollisista sadekuuroista toteutunut lainkaan, vaan keli oli kuvaamisen näkökulmasta paras mahdollinen. Päiväni alkoi Tampereen Tuomiokirkossa, jonka näyttävissä puitteissa pari sanoi toisilleen tahdon. Pari oli lisännyt perinteiseen vihkiseremoniakaavaan persoonallisen vivahteen – molemmat anopit sytyttivät kynttilät vihkiseremonian aluksi ja aviopariksi julistamisen jälkeen tuore pari sytytti alttarin viimeisen kynttilän.

Seremonian jälkeen kävimme kuvaamassa potretteja Hatanpään Arboretumin maisemissa ja potrettisession jälkeen suuntasimme nokat kohti Pinsiön Maamiesseurantaloa. Seurantalolla vieraille oli järjestetty yllätysnumero näyttävien burleski- ja tankotanssijoiden toimesta. Tämä esitys lukitsikin yleisön katseet vahvasti esiintyjiin koko shown ajaksi – mistähän tämä mahtoi johtua? :)

Juhlien loppumetreillä kävimme vielä parin kanssa ikuistamassa ilta-auringon viimeiset pilkahdukset auringonlaskupotrettien muodossa, jonka jälkeen kuvausurakkani tältä päivältä olikin paketissa.

Kiitoksia ja onnea parille, teitä oli ilo olla kuvaamassa!