Hääkuvaus / Eteläisten työväentalo

Elokuun puolivälissä pääsin ikuistamaan tämän vuoden toisia ns. kotiseudun häitä! Lähes koko vuosi on mennyt ulkopaikkakunnilla häiden perässä pörrätessä, joten oli äärimmäisen virkistävää lähteä pitkästä aikaa tuttuihin maisemiin kuvailemaan. Kotipaikkakunnalla vietettävissä häissä on se mahdottoman hieno etu, että kaikki asiat ovat jo entuudestaan tuttuja, eikä hääpäivän etenemisen kannalta tarvitse juuri tehdä lisätyötä esimerkiksi siirtymisten suunnittelun, kuvauslokaatioiden tutkimisen ja muun suhteen.

Päivä alkoi potrettisessiolla Hämeenlinnan kaupunginpuiston maisemissa, jossa oli määrä kuvailla kaikessa rauhassa n. 1,5 tunnin ajan, mutta kuten usein muinakin hääpäivinä, myös tällä kertaa aamuaikataulut hieman venähtivät aiemmin suunnitellusta ja potreteille jäi loppujenlopuksi n. 40 minuuttia aikaa. Onneksi kaupunginpuisto tarjoaa mukavan monipuolisen miljöön suhteellisen pienellä säteellä, joten saimme oikein kattavan potrettisetin reilussa puolessa tunnissa aikaan.

Potrettien jälkeen lähdimme kohti Eteläisten työväentaloa, jossa siviilivihkimisen ja hääjuhlien oli määrä tapahtua. Siviilivihkiminen tavanomaisesti kestää vain pari minuuttia, jonka vuoksi monipuolisen kuvasetin kasaan saaminen siviilivihkiseremoniasta on käytännössä mahdotonta. Tällä kertaa pari oli ideoinut pienen tarinan luettavaksi seremonian aikana, joka pitkitti seremonian n. kymmeneen minuuttiin ja antoi näin myös minulle mahdollisuuden kuvailla monipuolisemmista kuvakulmista tapahtumia.

Seremonian jälkeen siirryimme viettämään juhlaa sisätiloihin, jossa meitä viihdytti mm. paljon kiitoksia saanut hääbändi Catapultti!

Kiitoksia parille tästä valokuvaajakunniasta sekä paljon onnea yhteiselle taipaleellenne! Antaa kuvien puhua puolestaan :)