Kesän muotokuvauksia!

Huomasin tässä taannoin, että blogini viimeaikaiset kirjoitukset ovat olleet vahvasti hääpainotteisia, vaikka teen toki myös kaikenlaista muuta kuvaushommaa. Blogailutiheys on aikalailla suoraan verrannollinen arkipäivien kiireisyyteen ja tässä kevään ja alkukesän aikana kiirettä onkin pidellyt aivan riittävästi. Tästä johtuen kaikki muut kuin dokumentaariset hääkuvauskeikat ovat jääneet blogissa hieman varjoon, pahoittelut siis siitä!

Ajattelin tänään kuitenkin koostaa muutamia viimeaikaisia kuvauksia yhdeksi hieman isommaksi kuvakasaksi kaikkien Teidän ihmeteltäväksi :) Kuten näette, on sateisista keleistä huolimatta ikuistettu useita ihmisiä luonnon ja etenkin Hämeenlinnan tarjoamissa uskomattoman hienoissa ympäristöissä, joita studiossa on hankala päihittää. Ymmärrän siis, miksi esimerkiksi ylioppilaskuvien osalta nykyään ylivoimaisesti suosituinta on kuvata miljöössä! Kuvien seasta löytyy myös hieman lapsikuvaa sekä hääkuviakin, joista ei ole koostettu isompaa blogikirjoitusta aiemmin. Lisäksi kävin kuvaamassa Evatar Liikuntapalvelut Oy:n henkilöstöstä sekä tiloista hieman markkinointikuvia, näistäkin kuvista muutama lempparini päätyi tähän kuvakokoelmaan mukaan.

Viime vuodesta kehitystä on tapahtunut erityisesti kuvatuotteiden tilauksen helpottamisessa niin omasta kuin asiakkaankin näkökulmasta. Olen ottanut käyttöön tilauspalvelualustan, josta erilaisten kuvatuotteiden tilaaminen on helppoa ja maksu tapahtuu tilauspalvelujärjestelmään suoraan verkkopankkitunnusten avulla. Palvelusta voi tilata myös omista digikuvistaan kuvatuotteita käyttämällä linkkiä http://valokuvaajanne.kuvatilaus.fi/omat_kuvasi !

Mutta pidemmittä puheitta, ohessa siispä kuvapläjäys, olkaapa hyvät!