Hääkuvaus / Vanajan kirkko / Kankaisten marjatila

Normaalisti ylioppilaiden lakituspäivänä olen kuvaamassa koko päivän valkohattuisia ihmisiä pienoisen kiireen saattelemana. Tänä vuonna tilanne oli toisenlainen, sillä minut oli varattu ikuistamaan upean parin persoonallinen hääpäivä, jonka ajankohta sattui juurikin lakituspäivälle. Päivä alkoi omalta osaltani Hämeenlinnan Vanajan kirkosta, jossa hieman epätavalliseen tapaan vihkimistä oli suorittamassa kaksi pappia. Papit olivat parin lähipiiristä, joten myös puheet ja itse vihkiseremonia oli äärimmäisen henkilökohtainen ja miellyttävä. Vihkimisen jälkeen tarkoituksenamme oli käydä kuvaamassa hääpotretit Aulangon rantamaisemissa, mutta emme osanneet ennakoida koulunsa päättäneiden määrää, joka oli meitä vastassa Aulangon rannassa sinne saavuttuamme. Tästä johtuen päätimme ottaa ”plan b”:n käyttöön ja siirtyä Aulangon puistometsän maisemiin potretteja ikuistamaan. Keli oli lämmin ja aurinkoinen, tämä myös saatiin välittymään potretteihin mahtavasti!

Hääjuhlaa vietettiin Kankaisten marjatilalla, jonka pari oli somistanut mukavan kesäiseksi ja omansa näköisekseen. Itse hääjuhla oli mukavan stressitön ja kiireetön sekä myös hääväki oli valmistellut huikeita yllätysnumeroita, joista saimme nauttia juhlien edetessä. Kaikenkaikkiaan päivä oli äärimmäisen mukava ja tätä oli ilo olla ikuistamassa.

Hurjasti onnea parille sekä kiitos vielä kerran valokuvaajan roolin kunniasta!