Hääkuvaus / Karllundin kivinavetta

Kuvaamani toiset kesähäät tänä vuonna järjestettiin Akaassa Karllundin kivinavetalla. Nämä olivat kuvaajan silmin varsin ”kompaktit” häät, sillä niin vihkiminen, potrettien kuvaus kuin hääjuhlakin suoritettiin samalla tontilla! Vihkiseremonia järjestettiin navetan ylisille kunnostetussa juhla/tanssitilassa, potretit kuvailtiin kivinavetan tontin ympäristössä ja juhlat järjestettiin navetan alakerrassa varsinaisissa juhlatiloissa. Kiitos tämän kompaktin järjestelyn, päivä oli hyvin kiireetön ja rauhallinen kaikilta osin. Vihkiseremonia oli siviilivihkimisen kaavalla, joten itse seremonia oli varsin nopea. Juhlassa piisasi monenlaista ohjelmaa ja tunnelma oli koristeluineen päivineen hyvinkin parin näköinen!

Kiitoksia parille vielä kerran kunniasta kuvata päivänne ja hurjasti onnea tuoreelle avioliitollenne!