Hääkuvaus / Puotilan kappeli / Puotilan kartano

Noin kuukausi sitten hääkauteni vuodelle 2015 aukesi mitä mainioimmilla häillä. Jo hääpalaveria pitäessä kävi selväksi, että näistä häistä tulee myös valokuvaajan kannalta erittäin miellyttävät sekä hyvähenkiset!

Olin kuvaamassa hääpäivää n. aamuyhdeksästä reiluun puoleenyöhön, työtunteja siis kertyi kotoa-kotiin- aikavälille n. 17 tuntia. Ihan kiitettävä rykäisy näin heti kauden alkuun! Alkuvalmisteluita kuvattiin Helsinki Hairdressersin tiloissa Helsingissä. Morsian ja kaasoseurue ehostettiin kaikki saman katon alla, jossa myös morsiamen pukeutuminen suoritettiin. Helsinki Hairdressersin palvelu ja ammattitaito oli mahtavaa, enkä epäröi hetkeäkään suositellessani tätä paikkaa myös muille vastaavanlaisille meikattaville ja kammattaville kokoonpanoille.

Helsinki Hairdressersin jälkeen siirryimme potrettikuvaukseen Tervasaareen, jossa aluksi oli määrä kuvata ns. First look- kuvat ja heti perään viralliset potretit. Keli ei meitä tällä kertaa suosinut, vaan saimme nauttia kevättalvisesta n. +3 asteen lämpötilasta, navakasta merellisestä tuulesta sekä vaakasuuntaan satavasta paikoitellen rankastakin vesisateesta. Haasteellisista olosuhteista huolimatta kuvaussessio meni hienosti ja muistoksi jäi monia hienoja otoksia.

Potrettisession jälkeen lähdimme kohti Puotilan kappelia, jossa vihkiseremonia suoritettiin perinteisin menoin. Puotilan kappeli on valokuvauksellisesti hieman haastava hämäryytensä ja vahvasti valaistun alttarinsa vuoksi, mutta paikka on kyllä erittäin intiimi ja tiivis, jonka vuoksi vihkiseremonian pitäminen täällä on kyllä upeaa. Vihkiseremonian jälkeen siirryimme Puotilan kartanon tiloihin juhlimaan parin juuri alkanutta yhteistä taivalta!

Kuvat kertonee taas paljon enemmän, joten ei tässä muuta tällä kertaa, kuin hurjasti onnea parille ja kiitos, että valitsitte juuri minut valokuvaajaksenne!