Hääkuvaus / Kirkkonummen kirkko / Gesterbyn museoalue

Vuoden viimeinen hääurakka on nyt virallisesti takanapäin! Tällä kertaa sain kunnian olla ikuistamassa pariskuntaa, jonka yhteiseloa olen ollut todistamassa jo useamman vuoden ajan. Pari vietti häitään kotipaikkakunnallaan Kirkkonummella marraskuun viimeisenä lauantaina, kunnianani oli ikuistaa parin vihkiseremonia sekä viralliset hääpotretit. Hääpäivää edeltävänä iltana katselin hieman kauhunsekaisin tuntein sääennustuksia, jotka lupasivat pimeää, märkää ja harmaata koko päiväksi. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, kun hääpäiväaamuna Kirkkonummi oli saanut valkoista peitettä muutaman sentin verran ja itse hääpäiväkin oli vuodenaikaan nähden suhteellisen valoisa.

Vihkiminen suoritettiin Kirkkonummen kirkossa perinteisin menoin. Perinteisestä vihkiseremoniasta tilaisuus erosi kuitenkin olennaisesti oheisesitysten lukumäärän myötä. Saimme nauttia useasta lauluesityksestä, joiden ansiosta seremonia kesti reilun puoli tuntia tehden siitä myöskin hyvin rauhallisen ja tunnelmallisen. Kirkko oli sisätiloiltaan keskivertoa suurempi, mutta yleisvaloltaan erittäin hämärä. Alttari oli kuitekin valaistu nätisti, joka auttoi valokuvaajan työtä mukavasti! Seremonian jälkeen poistuimme kirkolta pikaisesti kuvaamaan potretteja Gesterbyn museoalueelle. Museoalue oli lumipeitteen ansiosta nätin näköinen sekä varsin monipuolinen kuvausmiljöö. Suuren haasteen teki kuitenkin nopeasti laskeva aurinko, jonka vuoksi jouduimme pitämään suhteellisen tiivistä tahtia yllä kuvia ottaessa, jotta luonnonvalo ei loppuisi täysin kesken.

Ohessa muutama maistiainen tästä päivästä, hurjasti onnea parille, sekä kiitos, että sain olla kuvaajanne!

P.S. Olen osallistunut Vuoden Hääkuva- kilpailuun muutamalla kuvalla. Kannattaa kurkkia, josko sieltä löytyisi lähiviikkoina tuttuja kuvia!