Hääpareja, lapsia ja perheitä!

Aikaa onkin vierähtänyt taas jonkin verran viimeisimmästä blogikirjoituksesta. Hääsesonki on nyt virallisesti ”taputeltu”, jonka ansiosta aikaa myös muille kuvailuille on alkanut siunaantumaan. Myös nettisivujen ja blogin ylläpitoon liikenee nyt hieman enemmän aikaa. Viime viikolla julkaisin pienen ulkoasupäivityksen nettisivujen blogiosion listaukseen, jonka uskoisin parantavan blogin luettavuutta ja yleisilmettä!

Parisen viikkoa sitten pääsin kuvaamaan aurinkoisessa syyssäässä upeaa hääparia Hämeen Linnan maisemissa. Tuuli hieman kiusasi meitä, mutta onneksi potrettien ottoon oli varattu reilusti aikaa, eikä meillä ollut mitään syytä kiirehtiä. Pystyimme  siispä rauhassa odottelemaan tuulenpuuskien rauhoittumista ja keskittyä itse kuvaamiseen aina, kun olosuhteet näin soi :) Potreteista muutama maistiainen tästä:

Heti hääpotrettien jälkeisellä viikolla olikin varattuna parit perhe- ja lapsikuvaukset. Ensimmäiset kuvailtiin alkuviikosta hieman jo koleahkossa säässä, onneksi aurinko kuitenkin paistoi kauniisti Aulangon maisemissa. Tapasimme perheen kanssa Aulangon näkötornin parkkipaikalla, josta lähdimme tutkiskelemaan mitä Aulanko tällä kertaa toi tullessaan. Aulanko on siitä hauska kuvauslokaatio, että joka kerralla se tarjoaa jotakin erilaista ja joka kerralla sieltä löytää jotakin uutta – kun vain malttaa katsella vähän ympärilleen! Perheen kanssa kuvasimme sekä perhekuvia että nuorimman lapsen 1-vuotiskuvia. Ohessa pari maistiaista näistä kuvauksista:

Seuraava perhe kuvattiin samalla viikolla Aulangolla Graniittilinnan ympäristössä. Graniittilinna oli perheelle tärkeä paikka, jonka vuoksi tämä valikoitui luonnolliseksi kuvauspaikaksi. Keli oli hieman pilvinen ja lapsetkin mukavan vilkkaassa iässä, mutta kuvaus sujui kuitenkin mainiosti. Parhaimpia kuvia saimme, kun annoimme lasten toteuttaa itseään lehtikasojen kimpussa! Kuvissa lasten energisyys ja iloisuus on käsinkosketeltavissa, joka mielestäni onkin näiden kuvausten ehdoton tavoite. Tästä vielä muutamat tyylinäytteet kyseisestä kuvauksesta:

Ensi kesän hääkuvauksia myöskin varaillaan jo täyttä häkää. Elokuu on vielä täysin avoin kuvauksille, heinäkuu alkaa olemaan jo kohta täynnä. Muistakaahan olla ajoissa, mikäli hääkuvauksille ensi vuonna on tarvetta! :)