Hääkuvaus / Hattula / Kirstulan kartano

Heti, kun olin kotiutunut Ikaalisista, alkoikin valmistautuminen seuraavia häitä varten. Tällä kertaa oli luvassa hieman erilainen kattaus, kuin tavanomaisesti, sillä potretteja olimme suunnitelleet kuvaavamme kolmessa eri lokaatiossa ja lisäksi siviilivihkiminen tapahtui parin suvun kesämökillä. Pari oli myös nähnyt hurjasti vaivaa hääautonsa, vanhan kuplavolkkarin eteen, joka kuitenkin nöyrtyi hellesäässä juuri ennen h-hetkeä. Sain siis kunnian toimia samalla myös hääauton kuljettajana kyyditessäni hääparia potrettipaikkoihin ja potrettipaikoilta vihkiseremoniaan :). Vihkiseremonian aikana aurinko paistoi aivan täydeltä terältään suoraan kohti hääparia sekä juhlakansaa, lämpöä siis riitti! Seremonia oli tunnelmaltaan mukavan intiimi ja kesämökin ranta-alue oli ”kalustettu” hienosti hääseremoniaa todistamaan tulleita vieraita varten. Seremonian jälkeen pari hyppäsi veneeseen ja juhlavieraat linja-autoon, molemmilla suuntana Kirstulan kartano. Kartanolle oli myös hinattu tuo aamusella nöyrtynyt kuplavolkkari, jonka äärellä saimme kuvailtua vielä muutamat potretitkin juhlien tiimellyksessä. Ruokailu järjestettiin Kirstulan kartanon sisätiloissa, jonka jälkeen juhlakansa siirtyi kartanon rantaan pystytettyyn juhlapaviljonkiin loppujuhlia varten. Paviljongissa (juhlateltassa) oli mukavat olosuhteet kuvaajan silmin, sillä luonnonvaloa riitti tilassa pitkälle iltaan saakka sekä ilma vaihtui hyvin, eikä vieraille tullut tukalan kuuma.

Pidemmittä löpinöittä, tässä taas valitut palat tästä juhlapäivästä, onnea parille!