Hääkuvaus / Luhalahden kirkko / Nousevan Voiman Talo

Viime viikon lauantaina minulla oli kunnia olla kuvaamassa minulle jo entuudestaan tuttua paria – kuvasin heidän kihlakuvat parisen vuotta sitten Aulangon maisemissa. Parin häitä vietettiin Ikaalisten alueella maalaishengessä erittäin helteisen (+31°C) kelin saattelemana. Päivä alkoi morsiamen alkuvalmisteluiden kuvailulla noin klo 8:30 aikoihin. Valmistelut saatiin päätökseen puoliltapäivin, jonka jälkeen lähdimme kohti Luhalahden kirkkoa, jossa oli määrä toimittaa vihkiseremonia. Vihkiseremonia suoritettiin perinteisin kaavoin parin pianoesityksen sehkä vihkivalojen höystäminä. Kirkko oli ahtaanpuoleinen kuvauksen kannalta, mutta tunnelma oli käsinkosketeltava! Vihkiseremonian jälkeen kävimme kuvailemassa ensimmäisen setin potretteja Alaskylän maalaismiljöössä, jonka jälkeen lähdimme kohti Nousevan Voiman taloa juhlistamaan hääpäivää vieraiden kanssa. Ruokailun jälkeen kävimme vielä juhlapaikan läheisyydessä olevalla rannalla kuvailemassa muutamat potretit, jonka jälkeen pari vapautui kunnolla juhlintaa varten! Kaikenkaikkiaan hääpäivä oli erittäin miellyttävä helteistä huolimatta ja juhlakansalla oli hauskaa! Onnea siis vielä parille erittäin paljon :)