Hääkuvaus / Karjalohjan kirkko / Heponiemen Hiljaisuuden keskus

Reilu viikko sitten minulla oli jälleen kunnia olla ikuistamassa hääpäivää. Tällä kertaa tarkoituksena oli kuvata häät vihkiseremoniasta juhlien virallisen osuuden loppuun saakka. Häitä vietettiin Karjalohjalla, n. 140km päässä Hämeenlinnasta, joten matka kohti häitä alkoi parisen tuntia ennen H-hetkeä. Vihkiminen suoritettiin Karjalohjan kirkossa ja juhlapaikan virkaa toimitti Heponiemen Hiljaisuuden keskus. Kirkko oli komea ja valoisa, vihkiseremonia käytiin perinteisen kaavan mukaisesti n. 20 minuutissa läpi, jonka jälkeen siirryimme kohti juhlapaikkaa. Pari oli aikatauluttanut päivän siten, että potreteille oli varattu aika heti ruuan jälkeen, muiden vieraiden vielä syödessä. Potretit otettiin minulle ennalta tuntemattomassa paikassa, juhlapaikan läheisyydessä olevalla kalliolla kovassa auringonpaisteessa. Kova auringonvalo toi hieman haastetta kuvauksiin, mutta selvisimme niistä kunnialla! Kaikenkaikkiaan päivä meni hienosti, ja vieraat nauttivat olostaan ja todella suuri hatunnosto kuuluu bändille, Juhlayhtye Kreiville, joka soitti kyllä kovalla fiiliksellä ja hienosti! Kukkataiteesta päivän osalta vastasi Kukkakauppa Blooms

Onnea vielä hurjasti parille!