Hääkuvaus / Hattulan kirkko / Koljalan lastupirtti

Reipas viikko sitten velvollisuuteni hääkuvaajana kutsui jälleen. Tällä kertaa olin morsiamen ja parin matkassa aina aamuvalmisteluista yön pikkutunneille saakka. Päivän aloitti hiustenlaitto Hiusstudio Muodossa Hämeenlinnassa, jossa vietimme aikaa parisen tuntia. Heti hiustenlaiton jälkeen riensimme Studio Tiina Lambergin tiloihin morsiamen meikkausta varten. Erityiskiitos Tiinalle panostuksesta meikkistudion valaisuun, se teki kuvien editoimisen huomattavasti paljon helpommaksi!

Kun hiukset ja meikki olivat löytäneet muotonsa, jatkui matka Kukkakaupan kautta hotellille, Sokos Hotel Vaakunaan. Hotellilla morsiamen valmistelussa meni reipas tunti, jonka jälkeen siirryimme Hattulan kirkolle vihkiseremoniaa varten. Vihkiseremonia toimitettiin perinteisen lyhyen kaavan mukaisesti, jonka jälkeen pari marssi ulos esimerkillisesti Rocky- elokuvasta tutun tunnusmusiikin tahdissa! Seremonian jälkeen siirryimme Aulangon puistometsään potretteja kuvailemaan reiluksi kolmeksi vartiksi. Potrettien jälkeen singahdimme Koljalan lastupirtille juhlistamaan tuoretta avioparia.

Juhlakansaa olivat viihdyttämässä mm. taikuri Miika Pelkonen sekä trubaduuri Julian Rock, joka nimensä mukaisesti soitti rokahtavaa musiikkia erittäin komeasti. Loistavan kakun oli loihtinut Sokerileipuri Suominen, juhlapaikkaa oli somisteltu hienosti sekä juhlijoita oli muistettu riittävällä määrällä virvokkeita, lähtökohdat onnistuneille juhlille olivat siis erinomaiset! Juhlat menivät niin hienosti, kuin voisi odottaa, kuvaajan työpäivälle kertyi mittaa kaikkine päivineen n. 17 tuntia!

Pidemmittä löpinöittä, ohessa taas pieni kuvakooste päivän tapahtumista, onnea parille!