Alkukesän kuvasaldoa

Heti alkuun syvimmät pahoitteluni siitä, etten ole ollut täällä blogin puolella kovin aktiivinen viime aikoina! Syynä tähän epäaktiivisuuteen on puhtaasti se, että kuvauksia ja kuvatuotetilauksia on tullut niin paljon, ettei aikaa ole liiennyt blogin ylläpitoon. Facebookin puolella olen yrittänyt kuitenkin pysyä aktiivisena ja lisäillä aina tuoreimpia kuvia kaikkien ihmeteltäväksi. Mikäli et vielä tykkää Facebook-sivustani, kannattaa se tehdä nyt!

Facebookin puolella on myös menossa arvonta, jonka palkintona on ilmainen yhden ihmisen Facebook- profiilikuvan päivityskuvaus sekä viisi käsiteltyä digitaalikuvaa Facebookiin soveltuvalla resoluutiolla. Arvonta päättyy 20.7.2014 klo 20 ja siihen voit osallistua tykkäämällä tästä Facebook- statuksesta sekä jättämällä statuksen kommenttikenttään lyhyt kuvaus haluamasi kuvauksen tyylistä.

Vuoden 2015 hääsesonkiviikonloppuja varataan jo, heinä-elokuulle 2015 on kolme lauantaita jo varattuna. Ensi vuoden hääparien kannattaakin olla ajoissa, mikäli kuvaajalle on tarvetta! Yhteyttä voitte ottaa joko sähköpostitse studio(ät)heinosenjanne.com tai puhelimitse 045 633 3251.

Tässä vielä hieman kuvakoostetta heinäkuun alun kuvauksista, on ollut ilo päästä ikuistamaan näin montaa kuvauksellista ihmistä ja pariskuntaa. Kuvausurakka jatkuu lapsikuvausten merkeissä, ja hääpäivityksiä on luvassa vielä näillä näkymin 7 kappaletta tälle kesälle/alkusyksylle. Pysykäähän siis kuulolla, ja muistakaa seurata minua myös Instagramissa sekä Twitterissä!